Click pentru a te abona

Pompierii din Babadag au salvat o gospodărie înainte de a se face scrum

Salvatorii Stației de Pompieri Babadag au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Mihai Bravu. 1 ofițer și 8 subofițeri s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

 


Primii care au ajuns la locul evenimentului au fost membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Mihai Bravu cu o autospecială de stingere. Pentru izolarea și lichidarea incendiului, dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, forțele de intervenție au acționat aproximativ o oră.

 

Au fost afectate acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 7 mp, 2 ferestre și circa 4 ml de gard din lemn, fiind salvată restul locuinței. Din fericire, nu au fost victime sau persoane rănite. Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost foc deschis în spații deschise.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com