Click pentru a te abona

Polițiștii tulceni au marcat Centenarul Marii Uniri

12 Shares

La data de 29.11.2018, în cadrul unei ședințe festive de la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea s-a serbat  1 Decembrie – Ziua Națională a României și împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire.

În cadrul ședinței au fost prezentate dispozițiile în baza cărora 6 ofițeri și 6 agenți au fost înaintați în grad, înainte de termen,  pentru rezultate foarte bune obținute în activitatea desfășurată și 8 polițiști care au fost recompensați cu felicitări și mulțumiri scrise pentru implicarea și profesionalismul de care au dat dovadă în soluționarea unor dosare penale, apreciate de părțile vătămate prin scrisori de mulțumire și pentru modul de gestionare a unor evenimente deosebite.

De asemenea, au fost invitați în acest cadrul festiv doi foști ofițeri cu funcții de conducere, actualmente pensionari, care au fost recompensați prin conferirea Plachetei de onoare a Poliției Române,  în semn de apreciere a rezultatelor obținute de-a lungul carierei.

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea urează tuturor românilor, de Ziua Națională, La mulți ani!

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com