Click pentru a te abona

Polițiștii de frontieră au descoperit, în zona de competenţă, 26.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de peste 318.500 de lei

7 Shares

*La inventarierea bunurilor a rezultat cantitatea de 520.000 de ţigarete (26.000 de pachete cu ţigări), în valoare de 318.500 de lei, cantitate ce a fost ridicată de poliţişti, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, în vederea continuării cercetărilor.

În data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 00.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora au observat în apropierea frontierei, pe direcţia localităţii de frontieră Ungheni, judeţul Iaşi, o autoutilitară a cărei prezenţă în zonă nu era justficată.

Imediat, colegii noștri au procedat la monitorizarea mijlocului de transport şi  s-au deplasat pe  malul râului Prut, unde într-o lizieră, au descoperit 13 colete învelite în folie neagră.

La inventarierea bunurilor a rezultat cantitatea de 520.000 de ţigarete (26.000 de pachete cu ţigări), în valoare de 318.500 de lei, cantitate ce a fost ridicată de poliţişti, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, în vederea continuării cercetărilor. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă , în vederea depistării şi identificării persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com