Click pentru a te abona

Polițiștii constănțeni în acțiune: mandate și dosare penale

4 Shares

*La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Mereni, județul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 4 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

Persoana în cauză a fost escortată și introdusă în Penitenciarul Poarta Albă.

 *La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 12.00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Medgidia au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Medgidia, fără a poseda permis de conducere. Bărbatul în cauză a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de către autoritățile din Italia, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că documentul este fals.

*La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 16.15, poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție au depistat o femeie, în vârstă de 51 de ani, din Constanța, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe strada Vasile Lacaciu din municipiului Constanța.

*La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 18.00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Poarta Albă, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiu, fără a poseda permis de conducere. Totodată, polițiștii rutieri au stabilit faptul că autoturismul în cauză i-ar fi fost încredințat bărbatului de către soția sa.

În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com