Click pentru a te abona

Polițiștii au reținut un tânăr și doi minori pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie

În noaptea de 01/02 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui tânăr de 18 de ani și doi minori cu vârste de 17 și 15 ani, toți din municipiul Tulcea, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Untitled-2

În fapt, persoanele în cauză, în noaptea de 1 februarie a.c., ar fi acostat un bărbat din județul Olt, în zona Falezei Dunării din municipiu, unde l-ar fi deposedat de suma de 350 lei și 2 telefoane mobile.

Persoanele în cauză urmează a fi prezentate Judecătoriei Tulcea cu propunere de arestare preventivă.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Urmărit național prins de polițiști: La 01 februarie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale au identificat și reținut, pe raza municipiului Tulcea, un bărbat de 33 ani din municipiul Tulcea, persoană urmărită la nivel național, condamnat de Tribunalul Tulcea la executarea pedepsei închisorii pe o perioadă de 1 an pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Persoana în cauză a fost încarcerată în Penitenciarul Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Un Raspuns la Polițiștii au reținut un tânăr și doi minori pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie

  1. gonzo 8 februarie 2017 at 19:45

    Faceti locuri de munca sau cum sa ma mai exprim dati locuri de munca ca daca nu o sa ajungem sa ne dam in cap unul altuia pentru a supravetui , si pe urma dati ca ati prins infractori la talharie in loc sa munceasca cinstit fura atunci nu mai are noci o scuza canu are unde munci faceti locuri de munca in romania si terminati cu minciunile ca sunt o gramada de oameni cate au ajuns la limita saraciei . Statu e hotul cel mai mare nu oameni cate fura fura de nevoie sa supravietuiasca .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.