Click pentru a te abona

Poliţişti din județul Tulcea reţinuţi pentru luare de mită în trafic

Doi poliţişti din judeţul Tulcea (Postul de poliție Ciucurova) au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunilor de luare de mită şi fals intelectual, după ce, în perioada martie – mai 2018, au primit diverse sume de bani de la conducători auto opriți în trafic pentru a nu-i sancţiona pentru comiterea contravenţiilor la regimul rutier.

Conform comunicatului Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, doi agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Tulcea – Postul de Poliţie Ciucurova au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de luare de mită şi fals intelectual.

“În sarcina inculpaţilor A.V. şi O.I., desemnaţi ca poliţişti cu atribuţii de poliţie rutieră, s-a reţinut că în perioada martie – mai 2018, au primit diferite sume de bani de la persoane surprinse în trafic, pentru a-şi îndeplini în mod necorespunzător atribuţiile de serviciu referitoare la constatarea şi sancţionarea contravenţiilor la regimul  rutier”, au precizat procurorii.

Ei au fost prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză, cercetările s-au desfăşurat cu sprijinul ofiţerilor din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Tulcea

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.