Click pentru a te abona

Politica Regională şi administrație locală prin Partidul Național Liberal

31 Shares

Liberalii tulceni, alături de deputatul George Șișcu și de Victor Paul Dobre, vicepreședinte PNL și responsabil al Regiunii de Sud-Est, au susținut o conferință de presă cu o temă importantă pentru România: “Politica regională și administrația locală prin PNL, parte integrantă a Partidului Popular European”.

Președintele PNL Tulcea, Ștefan Ilie, a adresat un apel tuturor tulcenilor, tuturor românilor de bună credință privind importanța apartenenței României la Uniunea Europeană:

“Trăim momente în care auzim pe la colțuri că a fi European nu ar fi un lucru tocmai bun, suntem în pericolul de a derapa grav în multe dintre discursurile publice și observăm tot mai mult prezența unor eurosceptici atotștiutori care ne îndeamnă să nu luăm în seamă sfaturile venite din partea Consiliului și a Comisiei Europene. Aș face apel la memoria colectivă pentru a nu uita faptul că foarte mulți dintre prietenii, dintre rudele noastre și-au căutat și au găsit o slujbă bine plătită, o școală bună pemtru copii, respect din partea autorităților în țările din spațiul Uniunii Europene, unde au reușit să facă economii semnificative pentru a trimite bani, mulți, acasă, în România.

Deasemenea, aș vrea să vă rog să nu uitați faptul că foarte multe proiecte la nivel local au fost și sunt în continuare implementate cu ajutorul banilor europeni. Nu există comunitate din țară care să nu aibă proiecte cu finanțare europeană. Nemaivorbind despre ajutorul decisiv acordat de UE agricultorilor români care au reușit în felul acesta performanțe remarcabile. Acesta este drumul nostru firesc, o Europă Unită! Vă rog să nu uitați că această apartenență a noastră la Uniunea Europeană este cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat în ultimii treizeci de ani” a  spus președintele liberalilor tulceni exemplificând acest fapt cu realizările notabile ale Comunei Luncavița.

Vicepreședintele Paul Mircea Dobre, a ținut să sublinieze modul defectuos în care alianța aflată la guvernare înțelege să conducă destinele țării, gafele repetate ale premierului Dăncilă, lipsa de profesioniști și de competență care, din păcate, se vede cu ochiul liber și nu afectează doar partidele aflate la guvernare, afectează România și pe fiecare roman în parte. El a precizat că PNL va depune o moțiune de cenzură pe care orice parlamentar de bună credință ar trebui să o voteze în condițiile în care, începând cu data de 1 ianuarie 2019, România va asigura Președinția Consiliului Uniunii Europene. În cursul acestei perioade de 6 luni, Președinția conduce reuniunile la toate nivelurile în Consiliu, contribuind la asigurarea continuității lucrărilor UE în cadrul Consiliului, iar acest lucru se face cu un Guvern format din oameni foarte pregătiți.

“Ori, afirmaţiile din urmă cu câteva zile ale premierului Dăncilă cu privire la rezoluţia Parlamentului European și la raportul MCV, sunt foarte grave pentru că arată că, în acest moment, Guvernul României, sprijinit de coaliţia PSD-ALDE, încalcă principiile şi valorile europene şi se opune prevederilor Tratatului de aderare al României la Uniunea Europeană” au mai declarat liberalii în cadrul unei conferințe de presă la Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com