Click pentru a te abona

Politică #altfel: Ștefana Zibileanu și echipa Pro România Tulcea

278 Shares

Joi, 11 Octombrie 2018, Victor Ponta, fostul premier al României și Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii și al Mediului: Start-Up Pro România Tulcea cu Ștefana Zibileanu și echipa sa.

O #altfel de politică împreună cu oameni care fac performanță în domeniile în care activează.

Pro România #altfel înseamnă: normalitate, consecvență, construcție și respectarea valorilor reale.

*Proiectul nostru vine din această necesitate socială. Trei sferturi dintre români sunt dezamăgiți de actuala ofertă politică și speriați de instabilitatea și insecuritatea care afectează prezentul și mai ales viitorul.

*Noi credem că esențial pentru viitorul României este construcția unui vehicul politic care să promoveze și să asigure conceptul de dezvoltare stabilă, predictibilă și fără sincope a societății. 

*Un bun echilibru al instituțiilor în stat, o politică orientată către cetățeni și o reformă morală, prin care proiectul României moderne poate continua sub forma unei Românii europene prospere, în care ne putem redobândi demnitatea și identitatea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.