Click pentru a te abona

Poliția Română: acțiuni pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol

0 Shares

Poliția Română continuă acțiunile pentru prevenirea și combaterea faptelor de braconaj piscicol. Astfel, polițiștii au efectuat 37 de controale în Delta Dunării, pe Marea Neagră și pe raza județelor Tulcea și Constanța, în urma cărora au ridicat 240 kg. de pește, 3 ambarcațiuni, un motor de ambarcațiune și 156 de setci, a căror lungime depășeste 5 km.

Polițiștii Serviciului de Poliție Delta Dunării a Inspectoratului General al Poliției Române au desfășurat 37 de verificări și controale pe apă și uscat, în Delta Dunării, pe Marea Neagră și pe raza județelor Tulcea și Constanța, fiind efectuată și o percheziție domiciliară.

În urma acțiunilor, au fost constatate 12 infracțiuni la Legea privind pescuitul și acvacultura, pentru comiterea cărora sunt cercetate 11 persoane.

Pentru neregulile depistate, au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.560 de lei.

De asemenea, au fost confiscate aproape 240 de kilograme de pește, 153 de setci din plasă tip monofilament, a căror lungime atinge 5.110 de metri, 3 setci tip ave din fir textil, de 120 de metri lungime, 8 vintire și 2 taliene.

Totodată, au fost indisponibilizate 3 ambarcațiuni (2 confecționate artizanal și o lotcă din fibră de sticlă), precum și un motor de ambarcațiune.

Valoarea totală a bunurilor confiscate a fost estimată la 22.600 de lei.

La acțiuni au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și comisari ai Gărzii Naționale de Mediu.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com