Click pentru a te abona

Poliția de Frontieră acționează pentru căutarea unui bărbat dispărut pe mare, la Gura Portiței

0 Shares

*UPDATE, ora 11,30: Echipajul Poliției de Frontieră de la Gura Portiței a desfășurat deja de două ori traseul complet Portița – Periboina dar nu au găsit nicio ambarcațiune cu sau fără oameni la bord. Echipajele de la Constanța continuă căutările.

Un bărbat din zona de campare de la Gura Portiței, Jurilovca, a văzut cum i-a luat valurile mari unul dintre caiace și a plecat cu celălalt caiac în plină alertă de vânt puternic pe mare, să-și recupereze ambarcațiunea fără să țină cont de pericolul la care se expune.

După ce soția sa l-a pierdut din raza vizuală, aceasta a sunat la 112 și a solicitat ajutorul de urgență. Poliția de Frontieră a lansat la apă  o ambarcațiune de salvare iar elicopterele SMURD sunt pregătite atât la Tulcea cât și la Constanța, să intervină.

Pentru județul Tulcea este în vigoare atenționare cu COD PORTOCALIU:
14.08.2017, ORA 05:15 – 14.08.2017, ORA 06:15: FRECVENTE DESCARCARI ELECTRICE, GRINDINA, AVERSE PESTE 35 L/MP, VIJELII (ISU Tulcea).

Vom reveni cu amănunte.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com