Click pentru a te abona

PNL: Vorbim de fapt, despre o rectificare bugetară negativă

0 Shares

“PNL a analizat în ședinta de Birou Executiv rectificarea bugetară și avem de comunicat următorul punct de vedere: toate minciunile liderilor PSD s-au văzut la această rectificare. Rectificarea pe bugetul de stat este negativă la venituri cu 1,3 miliarde de lei. Este paradoxal că într-o perioadă în care creșterea economica este mai mare decât creșterea economică prognozată, la elaborarea bugetului veniturile statului au scăzut, iar rectificarea este, așa cum am anunțat noi public, o rectificare negativă. Chiar dacă pe bugetul consolidat rectificarea se bazează pe venituri nefiscale. Guvernul actual a lăsat fără bani de investiții, fără bani pentru chetuielile absolut necesare de mentenanță, de dezvoltare, toate companiile de stat, riscând viitorul tuturor acestor companii numai ca să facă rost de bani ca să umple găurile de la buget pe care le-au generat prin cheltuielile nesăbuite pe care le-au construit în acest buget” este puncul de vedere exprimat de PNL și comunicat de Gudu Vasile, Deputat PNL Tulcea.

“Și nu vorbim la general, vorbim despre situația fiecărei comunități, a fiecărei unități administrative, a fiecărui cetățean în fapt. Auzim în fiecare zi despre creșterea economică, despre faptul că toată națiunea o duce mai bine iar în discuțiile pe care le am cu tulcenii care vin la cabinetul parlamentar, cu cei cu care mă întâlnesc pe stradă, cu mulți dintre cei care conduc unele comunități și nu în ultimul rând cu foarte mulți oameni de afaceri, toți acești oameni sunt îngrijorați pentru viitorul lor și pentru viitorul copiilor, toți sunt de părere că situația economică este sub un mare semn de întrebare, fondurile europene pentru marile proiecte încă nu-și fac simțită prezența iar despre investiții…nu cred că mai vorbim în acest an. Noi avem o serie de proiecte dar suntem în opoziție și ele ajung mai greu în dezbaterea plenului” a declarat deputatul tulcean, Vasile Gudu.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com