Click pentru a te abona

PNL Tulcea l-a adus pe Moș Crăciun în lumea copiilor din comuna Beștepe. Copiii au scris scrisori emoționante. Un copil l-a rugat să-i aducă mama.

0 Shares

Echipa PNL Tulcea a aflat că mulți copii din comuna Beștepe i-au scris lui Moș Crăciun că-l așteaptă cu nerăbdare cu daruri și cu vești bune și l-a ajutat pe Moșul să le împlinească dorințele.

„Ne-am implicat cu toții pentru că ne-au emoționat peste măsură scrisorile copiilor din Beștepe. Sinceritatea și inocenta copiilor a fost pentru noi toți o lecție. Ce să vă spun, un copil îi mărturisea Moșului că nu a fost nici rău dar nici prea cuminte și promitea că lucrurile se vor schimba dar își dorește duciuri și un suc de care vrei tu, al copil voia o carte și creioane de colorat dar cel mai mult își dorea s-o vadă pe mama…

Uite, și acum când vorbesc despre aceste scrisorele mi se umezesc ochii. Sunt copii foarte buni, sunt modești, sunt ascultători și merită să se bucure de Sărbătoarea Crăciunului. Noi l-am însoțit pe Moș Crăciun care a adus daruri pentru 250 de copii, am colindat și-am povestit despre personajele din poveștile care ne-au marcat tuturor copilăria, timpul s-a scurs fără să ne dăm seama…a fost extraordinar.

Mulțumesc tuturor celor care au fost lângă noi în această nobilă acțiune și vreau s-o felicit pe Carmen Mocanu, președintele PNL Beștepe pentru organizarea de excepție. Vă doresc tuturor Sărbători cu bine, vă îndemn să dăruiți celor mici sau celor aflați în nevoie pentru că nimic nu vă poate face mai fericiți” ne-a declarat Ilie Ștefan, Președintele PNL organizața județenă Tulcea.

 

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com