Click pentru a te abona

PNL Tulcea: Declarația 112 – un nou sabotaj al incompetenței fiscale marca PSDragnea împotriva contribuabillilor onești

0 Shares

Haosul fiscal generat de actuala guvernare PSD-ALDE atinge pe zi ce trece noi culmi ale incompetenței autorităților responsabile de acest domeniu.

Dacă nu era suficient faptul că Declarația 600, care lovește brutal în anumite categorii profesionale, nu a fost abrogată așa cum în mod explicit și clar a afirmat premierul Vasilica-Viorica Dăncilă la învestirea sa în funcție, astăzi angajatorii ne-au semnalat faptul că se confruntă cu o nouă problemă.

În baza OUG 79/2017 privind transferul contribuțiilor, emisă în urmă cu 2 luni de zile, ANAF nu a operat nici până astăzi modificările necesare în privința Declarației 112 pe care trebuie să o înregistreze agenții economici.

Astfel, angajatorii sunt în imposibilitatea de a-și achita până la data de 25 ale lunii obligațiile fiscale legate de veniturile salariale ale angajaților, reținute la sursă.

Dacă în luna ianuarie nu a existat o astfel de problemă întrucât obligațiile fiscale era achitate pentru luna anterioară, respectiv pentru decembrie 2017, în prezent angajatorii sunt aduși în situația de a încălca Codul fiscal, fără ca acest lucru să li se poată imputa în mod obiectiv.

Partidul Național Liberal solicită Guvernului demiterea de urgență a conducerii ANAF, pentru gravă neglijență și incompetență dovedită în implementarea OUG 79/2017.

Ilie Ștefan/Președinte al PNL Filiala Județului Tulcea

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com