Click pentru a trimite e-mail

PNL: Modificarea Codului Fiscal lasă primăria fără drum, apă, canal! Primarii liberali protestează.

pnl-fotoÎn urma întâlnirii și consultărilor pe care le-am avut în ultimele zile, primarii PNL din județul Tulcea își exprimă protestul față de reducerea drastică a bugetelor locale în urma măsurii guvernului de modificare a Codului fiscal.

Practic, prin aceste noi relgementări, Guvernul mărește salariile cu doi lei și le taie oamenilor finanțarea pentru asfaltarea străzii din fața casei, sau blocului, pentru plata luminii de pe ulițe și bulevarde, sau a apei și canalului din satul, sau orașul în care aceștia locuiesc.

Acesta este încă un exemplu clasic din istoria nesfârșită de păcăleli dureroase, marca PSD.

Solicităm de urgență guvernului respectarea promisiunilor electorale, care prevedeau că impozitul pe venit să rămână 100% la bugetele locale și să vină cu o formula de compensare suplimentară, care să acopere deficitul de venituri creat bugetelor locale!

Ștefan ILIE,

Președintele Filialei Județene Tulcea a Partidului Național Liberal,

Primarul Comunei Luncavița (comunicat presa)

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.