Click pentru a te abona

PNL, drept la replică: “Oamenii care pleacă la tot felul de ciudățenii de partide nu sunt competitivi, nu sunt liberali”

95 Shares

După ce douăzeci de membri ai Partidului Național Liberal Nufăru au demisionat din PNL și au venit, în frunte cu președintele organizației, Daniel Dobre, cu proiecte și mari speranțe în partidul lui Victor Ponta, PRO România Tulcea, Președintele PNL Tulcea, Ilie Ștefan, a declarat, în virtutea dreptului la replică:

Doar o mică parte dintre membrii Organizației PNL Nufăru au plecat împreună cu fostul președinte care, din păcate, a demonstrat că nu se ridică la așteptările partidului care se situează, conform ultimelor sondaje, pe primul loc în zonă pentru alegerile europarlamentare. Din păcate, cum spuneam, fost președinte PNL Nufăru se situează mult sub procentul PNL (!) Nu a fost destul de abil din punct de vedere politic să găsească o cale corectă de a conduce organizația și a luat această decizie.

Repet, nu este o supriză pentru mine că sunt oameni care pleacă la tot felul de ciudățenii de partide (!) tocmai pentru că în interiorul PNL nu sunt competitivi, nu au valoare. Aș vrea să vă spun că, de când conduc organizația județeană a PNL Tulcea și de când mi-am anunțat candidatura la Primăria Municipiului Tulcea, am bucuria să constat că oameni competenți, oameni care-și doresc cu adevărat schimbarea în bine a felului în care arată municipiul și județul Tulcea, aleg Partidul Național Liberal. Acesta cred că este un schimb profitabil” a declarat telefonic Ilie Ștefan, Președintele Organizației Județene a PNL Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com