Click pentru a te abona

Mișcarea Populară Tulcea: Lansarea candidatului pentru Primăria Tulcea cu motto-ul „Sunt băsist”

0 Shares

*Candidat, dr.Dumitru Vâlcu: „Vreau să îmi iau în serios rolul de candidat al Mișcării Populare având ca element energetic pe dl. Președinte Traian Băsescu, care a fost un energic luptător pentru progres și pentru a investi în viitor”.

 

*Victor Tarhon, președintele Mișcării Populare (MP) județ Tulcea:  „În ceea ce mă privește, voi candida la Consiliul Județean, o opțiune și o pasiune mai veche. Target-ul nostru pentru aceste alegerile locale este de 15%”.

*Din propunerile pentru tulceni:

1. Inventarierea locurilor unde s-ar putea investi pentru mai multe locuri de muncă

2. Locuințe sociale și locuințe pentru specialiști din diferite domenii de activitate. Pentru atragerea de specialiști avem în vedere faptul ca primăria să asigure locuințe de serviciu mobilate și utilate complet, transportul și un abonament pentru masa de prânz la o pensiune .

3. Dezvoltarea și perfecționarea sistemului edilitar –  gospodăresc. Ne gândim la mai multe spații verzi în toate cartierele orașului, locuri de recreere pentru copii și adulți.

4. Un sistemde apă – canal total modernizat .

5. Racordarea la sistemul de gaz a tuturor cartierelor.

6. Servicii de ambulanță socială.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com