Click pentru a te abona

Plase de pescuit în lungime de aproximativ 2,5 kilometri şi 300 kilograme peşte descoperite de poliţiştii de frontieră tulceni

0 Shares

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au efectuat, în baza unei autorizaţii de percheziţie emise de Judecătoria oraşului Babadag, o descindere la o locaţie aparţinând unui cetăţean român, în urma căreia au ridicat în vederea confiscării 41 de unelte de pescuit interzise de lege, în lungime de aproximativ 2.400 metri, o ambarcaţiune pescărească, precum şi 300 kilograme de peşte în stare proaspătă.
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat în data de 30.10.2013, în zona de competenţă a S.P.F. Tulcea, efectuând o percheziţie, în baza unei autorizaţii emise de Judecătoria oraşului Babadag, la o locaţie din judeţul Tulcea, aparţinând cetăţeanului român C.C., în vârstă de 26 ani. În urma verificărilor au fost descoperite 41 plase tip monofilament, în lungime totată de 2.392 metri, o autoutilitară marca Dacia neînmatriculată, o ambarcaţiune pescărească neînregistrată, două dispozitive GPS, precum şi 300 kilograme de peşte în stare proaspătă.
Bunurile descoperite, în valoare de aproximativ 3.560 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar cantitatea de peşte, evaluată la 799 lei, a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii de frontieră tulceni sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de la lângă Judecătoria Babadag.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com