Click pentru a te abona

Plase de pescuit de aproximativ 1.500 metri și 275 kilograme de pește confiscate

0 Shares

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au confiscat 275 kilograme de pește din diferite specii și 19 plase monofilament a căror deținere și utilizare este interzisă prin lege în timpul unei acțiuni desfășurate în arealul deltaic..

În data de 09.04.2014, în jurul orei 09.15, polițiștii de frontieră i-au depistat, pe raza localității Baia, pe P.A. în vârstă de 34 de ani și M.I. în vârstă de 31 de ani, domiciliați pe raza județului Constanța, în timp ce transportau cu un atelaj hipo mai multe plase monofilament cu captură de pește. În urma verificărilor au fost descoperite 19 plase monofilament în lungime de 1472 m și 160 kilograme de pește din specia caras.

Tot ieri, în jurul orei 15.05, polițiștii de frontieră au oprit pentru control, pe Brațul Sfântu Gheorghe, o ambarcațiune cu motor condusă de C.V. în vârstă de 27 de ani, domiciliat pe raza județului Tulcea. În urma verificării ambarcațiunii, a fost găsită cantitatea de 115 kilograme de pește din specia scrumbie, care nu a putut fi justificată cu documente legale.

În ambele cazuri, polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 275 kilograme de pește care a fost predată spre valorificare unor societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar persoanelor în cauză le-au fost întocmite actele de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ‘deținere și transport a peștelui fără documente legale’ și ‘deținere și folosire la pescuit a plaselor monofilament’, fapte prevăzute și sancționate de art. 64 din O.U.G. 23/2008, modificată și aprobată prin Legea 317/2009.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com