Click pentru a te abona

Pios omagiu tuturor celor care şi-au dedicat viaţa întinderilor de ape, pentru gloria pavilionului tricolor

69 Shares

În fiecare an, la 15 august, sărbătorim Ziua Forţelor Navale Române, categorie de forţe aflată sub ocrotirea Sfintei Fecioare Maria. Evoluţia Forţelor Navale Române, începând cu anul 1860, prin constituirea Corpului Flotilei, şi până la actuala formă de organizare este definită de afirmarea constantă a valorilor şi tradiţiilor specifice Marinei Militare.

Acţiunile de luptă ale marinarilor români au avut un rol deosebit de important în obţinerea independenţei de stat, dar şi în cadrul participării României la cele două mari conflagraţii mondiale, demonstrând importanţa şi necesitatea valorificării puterii maritime pentru realizarea obiectivelor strategice de interes naţional. Jertfele marinarilor militari şi dăruirea acestora, nu au cum să fie vreodată uitate, rămânând permanent în memorie drept garanţie a perpetuării valorilor istorice a Forţelor Navale Române.

În semn de preţuire şi respect pentru înaintaşi, acum, la ceas comemorativ, aducem un pios omagiu tuturor celor care şi-au dedicat viaţa întinderilor de ape şi care s-au jertfit pentru gloria pavilionului tricolor, parte dintre ei dormindu-şi somnul de veci în adâncurile Dunării sau ale Mării Negre pe care au slujit-ocu prețul vieții. De asemenea, cu această ocazie, este o onoare deosebită pentru noi, de a-i saluta cu mult respect şi recunoştinţă pe toții cei care lucrează în cadrul Forțelor Navale și să le urăm sănătate, bucurie, încrederea că protectorul lor, Sfânta Fecioară Maria, le va lumina și binecuvânta calea în viață. Deputat PSD, Radu Anișoara, Tulcea, 14 August 2018

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com