Click pentru a te abona

Pilonul II între a fi și a fi furat. Greierele guvernamental militează pentru salarii crescute, pensii mărite și pune ochii pe agoniseala celor ce au muncit și muncesc

0 Shares

Pensia privată obligatorie a fost introdusă în anul 2008, în mod obligatoriu pentru toate persoanele angajate care aveau la acel moment până în 35 de ani și în mod opțional pentru persoanele care aveau la momentul respectiv între 35 și 45 de ani. 

Românii s-au pus pe acumulat, adunând mai mult decât furnica, fie iarnă, fie vară, pentru o bătrânețe mai ușoară. Dar ei nu știau pentru cine adună, fiindcă nimeni nu bănuia ce li se pregătea după 10 ani. 

Astfel, greierele guvernamental, care a început să cânte melodia salariilor crescânde și a pensiilor mărite încă de vara trecută, a pus ochii pe agoniseala celor ce au muncit și muncesc. Acetuia i se pare că au acumulat prea mult și le va fi prea ușor la bătrânețe și, în lipsă de activitate, vor ieși să protesteze, ba pentru justiție, ba pentru pensia “prea mare de la stat”. 

Și, subtil, cum ne-au învățat nu numai noaptea ca hoții, ci și ziua ca tâlharii, au modificat și au substituit vreo 2,1 miliarde de lei de la poporul muncitor. Ei se jură că nu fură, dar „rața” a apărut o dată cu Programul de Convergență 2018-2021. 

Și ușor, ușor, Autoritatea de Supraveghere Financiară vine cu o modificare pentru ca haiducia guvernului să fie evidentă prin iunie, când vor prelua întreg Pilonul II pentru a ne face viața “mai ușoară”. 

Prin acest capitalism sălbatic – măsuri luate pe genunchi, modificări periodice la legea pensiilor, a salariilor, a codului fiscal și având o creștere economică artificială, care nu susține majorările, ne pierdem demnitatea unui stat european. 

Odată ajunși la pensie, vom recita refrenul “Cri, cri, cri, viață gri, nu credeam că o să mai vii”, ca urmare a cântecului greierului guvernamental din această vară “pensia voastră-i tot a noastră”.   

Dragi colegi, vă invit să fim conștienți de responsabilitățile pe care le avem și să ne unim eforturile pentru a ajunge la bunăstarea reală a fiecărui cetățean al acestei țări !

Deputat PNL Gudu Vasile/Declarație politică

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com