Click pentru a te abona

Peste o treime dintre start-up-uri şi IMM-uri inovatoare care primesc finanțare europeană sunt conduse de femei

225 Shares

Consiliul European pentru Inovare a alocat o sumă de peste 300 milioane de euro pentru mai mult de 60 de start-up-uri şi IMM-uri inovatoare. 

Propunerile câştigătoare variază de la soluţii de pionierat pentru sectoarele auto, aerospaţial şi maritim, până la tehnologiile materialelor avansate şi ale internetului obiectelor. 

Peste o treime dintre societăţile selectate sunt conduse de preşedinţi-directori generali de sex feminin, ceea ce reprezintă o creştere substanţială (o triplare) faţă de rundele de finanţare anterioare din partea CEI. Această creştere este consecinţa unei măsuri-pilot introduse pentru prima dată pentru obţinerea de finanţare din partea CEI, care a garantat faptul că cel puţin un sfert dintre întreprinderile invitate la interviurile finale au avut directori generali de sex feminin.

Femeile sunt   perseverente , acționează cu determinare maximă pentru atingerea oricarui obiectiv propus. Aşadar, este raţional să credem că femeile  care au cu adevărat o viaţă de succes se concentrează doar asupra unor lucruri importante, cum ar fi principiile sănătoase.

De aici armonia, echilibrul, siguranța pe care implementează chiar și atunci când ies din zona lor de confort și încep să lucreze pentru un proiect nou.

Femeile reușesc de cele mai multe ori, și vă spun asta din proprie experiență au suficientă curiozitate și determinare în fața provocărilor de orice fel, care nu se limitează la propria lor persoană şi care le aduce satisfacţie pentru leadershipul profesionist pe care îl implementează pentru fiecare proiect in parte.

În plus, Consiliul European pentru Inovare a acordat un număr de 562 de mărci de excelenţă „Pactul verde” unor întreprinderi nou-înfiinţate şi IMM-uri ale căror propuneri au îndeplinit criteriile, dar nu au putut fi finanţate din cauza bugetului limitat, pentru a le ajuta să acceseze fonduri din alte surse. Tocmai pentru că vorbim despre viitor: viitor nostru și viitorul planetei.

Deputat Radu Anișoara

Comisia pentru buget, finanțe și bănci

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com