Click pentru a te abona

Peste două tone de pește confiscate de polițiștii de frontieră constănțeni

0 Shares

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acționat pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol în zona de competență, identificând un cetățean român care transporta, cu un autovehicul, cantitatea de 2.204,4 kilograme pește din specii diferite fără a îndeplini condițiile legale.

În data de 25.04.2015, în jurul orei 23.10, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Cernavodă au oprit pentru control, în zona de competență, un autovehicul marca Mercedes, înmatriculat în București, condus de cetățeanul român F.N., în vârstă de 50 de ani.

Conducătorul auto a declarat polițiștilor de frontieră că transportă, în compartimentele autovehiculului destinat transportului de pește, diferite cantități de puiet din specia crap.

În urma controlului, în primele trei compartimente au fost descoperite cantități de pește din specia specificată conform declarației și documentelor justificative prezentate, iar în celelalte trei compartimente au fost identificate 1.687,4 kilograme pește din specia somn, 510 kilograme pește din specia crap de dimensiune mare și 7 kilograme pește specia șalău.

Pentru cele 2.204,4 kilograme de pește conducătorul auto nu poseda documente de proveniență și transport, astfel încât întreaga cantitate de pește i-a fost ridicată în vederea confiscării în vederea continuării cercetărilor și lăsată în custodie unei societăți comerciale din orașul Hârșova.

La finalizarea cercetărilor, polițiștii de frontieră vor lua măsurile legale ce se impun în privința cantității de 2.204,4 kilograme pește, iar în cauză au întocmit lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ‘deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui, icrelor ori produselor din pește’, faptă prevăzută și sancționată de art. 64 din O.U.G. 23/ 2008 modificată și aprobată prin Legea 317/ 2009.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com