Click pentru a te abona

Peste cinci sute dintre cei mai săraci copii din județul Tulcea au primit daruri. Pe Moș Nicolae l-a ajutat Consiliul Județean

foto2foto3foto5Nerăbdare, emoție, curiozitate. Din păcate, mulți, tot mai mulți copii privesc cu îndoială spre mult-îndrăgitele sărbători de iarnă care vin cu daruri, cu bucurie și cu voie-bună. Și asta pentru că la ei nu vine nici Moș Nicolae, nici Moș Crăciun. Pentru că de multe ori sunt prea singuri și prea triști și nu prea mai înțeleg spiritul sărbătorilor. Pentru că de prea multe ori nu este drept cum se întâmplă să trăiască. De aceea, atunci când ajunge și la ei Moș Nicolae este o adevărată minune, după cum mărturisesc cu sfială cei care reușesc să-și învingă emoția. Așa se întâmplă mereu.

foto6Anul acesta, Caravana lui Moș Nicolae a plecat încărcată cu daruri de la Consiliul Județean Tulcea și s-a oprit la Babadag, la Slava Cercheză, la Ciucurova, la Topolog și la Văcăreni. Peste cinci sute de copii, și mai mici și mai mari, au primit daruri și au simțit deja spiritul magic al sărbătorilor de iarnă. S-au bucurat și i-au povestit Moșului câte-n lună și-n stele.

„Este o activitate pe care am organizat-o şi anul trecut şi pe care ne dorim să o transformăm în tradiţie. Este una dintre cele mai frumoase acțiuni de peste an. Mi se pare extraordinar să vedem copiii fericiți, bucuroși, poate nu atât pentru dulciurile pe care le primesc cât pentru faptul, incredibil, nu-i așa, că vine Moș Nicolae cu dulciuri nu cu o nuielușă. Așadar, au fost copii cuminți și ascultători. Consider că este normal ca noi, cei din administraţia judeţeană, să ne îndreptăm atenţia către micuţii din acest judeţ şi să le facem sărbătorile de iarnă mai frumoase prin acest gest“, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu.

Cei mici i-au colindat pe mesagerii lui Moș Nicolae, le-au spus poezii, au cântat și i-au rugat cu glasul mic să-i mulțumească lui Moș Nicolae și, poate, cine știe, să – l trimită pe la ei și pe la toți copiii din lume, pe Moșul ce mare, pe Moș Crăciun.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.