Click pentru a te abona

Peste 60 de mii de euro falși descoperiți într-o locuință după o percheziție. Au fost puse mai multe bancnote falsificate în circulație

72 Shares

În urma unei percheziții efectuate în județul Constanța, polițiștii au ridicat peste 60.000 de euro susceptibili a fi falsificați.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și procuri ai  Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au efectuat, la data de 2 septembrie 2020, o percheziție domiciliară, în municipiul Constanța.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada iunie – august a.c., doi bărbați, în vârstă de 52, respectiv 39 de ani, ar fi plasat în localitatea Lumina mai multe bancnote de euro falsificate.

În urma percheziției domiciliare, polițiștii au ridicat 175 de bancnote susceptibile a fi falsificate (însumând 61.400 de euro, în bancnote de 200, respectiv 500 de euro), 2.350 de euro, 14.500 de lei, un autoturism și 3 telefoane mobile.

Procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de aceștia, urmând ca, astăzi, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com