Click pentru a te abona

Peste 14.000 de semnături #FărăPenali, depuse la Primăria Municipiului Tulcea

27 Shares

Voluntarii și membrii filialei Tulcea a Uniunii Salvați România au început, astăzi, 27 august, depunerea la primăriile celor 51 de unități administrativ-teritoriale din județ a dosarelor cu semnăturile strânse în cadrul  inițiativei cetățenești ”Fără penali în funcții publice”, în vederea atestării/autentificării. Prima oprire a fost Primăria Municipiului Tulcea, unde au fost depuse 22 de dosare cuprinzând un număr total de 14.336 semnături.

”În total, la nivelul județului Tulcea vorbim despre peste 27.000 de semnături, cetățenii care au semnat pentru #FărăPenali provenind din toate cele 51 de UAT-uri. Ne dorim să finalizăm procedura de depunere până în data de 30 august. Fiecare primărie la care sunt depuse dosare cu liste de susținători are la dispoziție un termen de maxim 15 zile lucrătoare (adică trei săptămâni) pentru a atesta calitatea de cetățean cu drept de vot și domiciliul sau reședința persoanelor fizice care au aderat la propunerea legislativă prin furnizarea unor date personale și prin semnătură. Practic, termenul limită de atestare de către primării este data de 21 septembrie, pe 22 septembrie urmând să depunem dosarele la Parlament”, a declarat Bogdan Paul Negrea, președintele USR Tulcea.

Patru echipe de voluntari vor face timp de câteva zile turul județului pentru a vizita de cel puțin două ori cele 51 de primării (la depunerea și la retragerea dosarelor). Semnăturile trebuie depuse în dosare de carton, legate cu sfoară cerată, lipite cu aracet, sigilate, alături de alte acte, declaraţii și împuterniciri. Va urma o perioadă în care ne vom lupta cu birocraţia în numele democraţiei.

Din punctul de vedere al procentului reprezentat de semnăturile adunate din numărul total al populației adulte, județul Tulcea ocupă în continuare prima poziție pe țară, 15% din cetățenii cu drept de vot de la noi semnând inițiativa #FărăPenali.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com