Click pentru a te abona

Peste 1.800 m plase de pescuit și 510 kg de pește fără documente legale, confiscate de polițiștii de frontieră tulceni

0 Shares

Polițiștii de frontieră tulceni au depistat în ultimele zile patru cetățeni români care au pescuit peste 510 kilograme pește, folosindu-se de 1.860 m plase tip monofilament, fără să dețină documentele legale.

* În data de 13.02.2017, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea, aflați în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe raza localității Sălcioara, două atelaje hipo. Acestea erau conduse de cetățenii români M.V. și C.O., ambii în vârstă de 39 ani și domiciliați pe raza județului Tulcea.

În urma verificării atelajelor, au fost descoperite 26 unelte din plasă de tip monofilament în lungime totală de 1.860 m , interzise la deținere, în care se aflau 421 kilograme de pește, din speciile somn, crap, biban, babușcă, plătică, singer și caras, în stare proaspătă, pentru care persoanele în cauză nu au putut prezenta documente legale.

* De asemenea, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au oprit pentru control, pe raza localității Enisala, o autoutilitară în care se aflau doi cetățeni români, S.A. și C.A., în vârstă de 26, respectiv 36 ani, domiciliați pe raza județului Tulcea.

În urma verificărilor, a fost descoperită cantitatea de 92 kilograme de pește, din specia novac, în stare proaspătă pentru care persoanele în cauză nu au putut prezenta documente legale.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unor societăți comerciale de profil, conform procedurile legale, plasele au fost ridicate în vederea confiscării, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ‘deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește’, respectiv ‘producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament’.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com