Click pentru a te abona

Percheziții în județele Tulcea și Constanța. Arestați pentru trafic de droguri.

0 Shares

*Au fost ridicate aproximativ 20 de kilograme de fragmente vegetale în care s-a pus în evidență tetrahidrocannabinol (THC — drog de mare risc), precum și echipamentele și substanțele folosite pentru întreținerea culturii.

În urma a patru percheziții efectuate în județele Constanța și Tulcea, a fost descoperită o cultură indoor de cannabis, alcătuită din 248 de plante. Patru persoane sunt cercetate în cauză.

cannabis1

La data de 22 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. — B.T. Tulcea, au efectuat patru percheziții în județele Constanța și Tulcea, în cadrul unei acțiuni ce a vizat destructurarea unei grupări specializate în trafic de droguri de risc.

La percheziția efectuată în Năvodari, județul Constanța, a fost identificată o cultură indoor de cannabis, alcătuită din 248 de plante în diferite stadii de vegetație, cu înălțimi cuprinse între 12 și 180 de centimetri. Au fost ridicate aproximativ 20 de kilograme de fragmente vegetale în care s-a pus în evidență tetrahidrocannabinol (THC — drog de mare risc), precum și echipamentele și substanțele folosite pentru întreținerea culturii.

Din celelalte imobile percheziționate au fost ridicate bunuri folosite în activitatea infracțională: grindere metalice, telefoane mobile, calculatoare, cartele SIM, HDD-uri și SSD-uri.

În cursul aceleiaşi zile, procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Tulcea au dispus reţinerea pentru 24 de ore a  inculpaţilor  Darie Silviu,  Lazăr Diana- Cristiana, Moşescu Florin- Vlad şi Creţu Ştefan- Daniel pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc, conform comunicatului DIICOT.

La data de 23.02.2017 inculpații  sunt  prezentați Tribunalului Tulcea cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul tehnic a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Acțiunea fost realizată cu sprijinul realizate cu suportul serviciilor de acțiuni speciale din cadrul I.P.J. Constanța și I.P.J. Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com