Click pentru a te abona

Percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri

26 Shares

*15 persoane cu vârstele cuprinse între 17 și 30 de ani, din municipiile Tulcea și Contanța, ar fi deținut și distribuit droguri de risc, ar fi procurat și comercializat substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, pe raza județului Tulcea.
La data de 05.01.2019, Tribunalul Tulcea a luat față de 7 persoane măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În urma a 16 percheziții efectuate pe raza municipiului Tulcea și Constanța, au fost depistate mai multe persoane bănuite de trafic de droguri de risc și substanțe noi susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La 4 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea, au efectuat 16 percheziții domiciliare, în municipiul Tulcea și municipiul Constanța, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și efectuare fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate 3 plante de cannabis, diferite cantități de fragmente vegetale, reprezentând droguri de risc și substanțe noi susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Au mai fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și probării activității infracționale 17 telefoane mobile, 18 cartele SIM, instrumente folosite la comiterea infracțiunii și 5.590 de lei.
De asemenea, în aceeași zi polițiștii au pus în executare 14 mandate de aducere.

Din anchetă au rezultat indicii că, în cursul anului 2018, 15 persoane cu vârstele cuprinse între 17 și 30 de ani, din municipiile Tulcea și Contanța, ar fi deținut și distribuit droguri de risc, ar fi procurat și comercializat substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, pe raza județului Tulcea.
La data de 05.01.2019, Tribunalul Tulcea a luat față de 7 persoane măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Activitatea a beneficiat de suportul tehnic a Serviciului Operaţiuni Speciale Tulcea, iar la descinderi au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Tulcea.
Cercetările continuă.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com