Click pentru a te abona

Pentru România,  repunerea democrației în drepturi înseamnă: UNIFICAREA DREPTEI.

67 Shares

*Avem o țară binecuvântată de Dumnezeu și nu prea știm ce să facem cu ea.

Este un lucru foarte bun că Partidul Național Liberal a înțeles că este cel mai mare partid de opoziție și are misiunea de a lăsa luptele interne și de a unifica dreapta într-o forță politică care să poată combate acțiunile iresponsabile ale ALDE-PSD și să producă energia care va duce la câștigarea alegerilor din următorii doi ani.

Pentru România  repunerea democrației în drepturi se numește unificarea dreptei, lucru imperios necesar având în vedere asaltul asupra statului de drept și a instituțiilor sale de către coaliția de la guvernare.

Trebuie pregătită o alternativă de guvernare serioasă, solidă care să ofere răspuns pentru fiecare problemă a României din fiecare domeniu și care să aibă capacitatea să dea soluții realizabile, soluții care să genereze beneficii pentru fiecare categorie socială.

Un lucru îmbucurător care aduce liniște și unitate în interiorul partidului este participarea Președintelui țării, domnul Klaus Iohanis la Consiliul Național. Acest demers este aplaudat la scenă deschisă de către toți participanții și dă încrederea că această țară mai are o șansă să renască.

În discursul său Președintele a făcut apel la unitatea și la necesitatea efortului comun în pregătirea și câștigarea viitoarelor alegeri.Tot el ne-a arătat criza de guvernare prin care trece țara și faptul că, acțiunile celor de la putere au devenit un pericol pentru independența și economia României.

La Consiliul Național, Partidul Național Liberal a stabilit criteriile pe care viitorii candidați vor trebui să le îndeplinească pentru a obține un loc eligibil pe liste.E bine ca toți cei care doresc acum să candideze știu ce au de făcut și vor trebui să-și facă campania pe o anumită regiune.

Acest lucru va duce la închegarea organizațiilor locale și regionale, fiind primul pas spre revitalizarea partidului și înțelegerea mai bună a nevoilor și dorințelor membrilor de partid și implicit a alegătorilor.

Avem o țară binecuvântată de Dumnezeu și nu prea știm ce să facem cu ea.

Toate sondajele din ultimele luni arată că 80%  dintre români cred că țara merge într-o direcție greșită. Nu este acesta un semnal extrem de puternic? Este un rezultat catastrofal și asta în condițiile în care PSD a preluat o țară cu o economie în creștere,  au preluat o Românie care a fost extraordinar de bine situată în cadrul structurilor euro-atlantice, o țară care începuse să fie nu doar văzută, ci și respectată, cu o abordare pro-europeană, cu o  abordare pro-atlantică. Domnilor guvernanți ce s-a întâmplat?/Declaratie de presa/Gudu Vasile, Deputat PNL Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com