Click pentru a te abona

Penitenciarul Tulcea: Voluntariat la Spitalul Județean de Urgență Tulcea

Sub coordonarea unui reprezentant al sectorului educație și asistență psihosocială din penitenciar și supravegheați de cadre din escortă, timp de două zile, șapte persoane condamnate la pedepse privative de libertate din cadrul regimurilor semideschis și deschis au participat la o activitate de ecologizare și amenajare a spațiilor verzi din curtea Spitalului Județean de Urgență Tulcea. Cei șapte deținuți folosindu-se de sape, lopeți, greble și alte instrumente au amenajat spațiile verzi, îngrijind plantațiile de copaci și zona de flori. Activitatea a fost prestată în regim de muncă voluntară, neremunerată.

Alături de bucuria resimțită de a petrece timp în libertate, deținuții au conștientizat importanța implicării în activități de voluntariat întrucât acestea contribuie la creșterea șanselor de incluziune socială, dezvoltarea sentimentului de utilitate și de apartenență la comunitatea locală.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.