Click pentru a te abona

Penitenciarul Tulcea recrutează pentru angajare

Tinerii tulceni care vor să lucreze și să avanseze în carieră în sistemul penitenciar pot să se înscrie la cursurile promovate de Penitenciarul Tulcea.

Pentru a cunoaște provocările, tainele, avantajele și riscurile meseriei de agent sau ofițer într-un penitenciar, angajații din Penitenciarul Tulcea s-au întâlnit cu elevii de liceu ai anilor terminali și au împărtășit aspecte legate de activitatea directă cu deținuții precum și aspecte care țin de satisfacția ce rezultă din experiența profesională. Liceenii au avut ocazia să întrebe și să cunoască din experiența trăită de ofițerii și agenții penitenciarului.

Astfel, pentru a deveni funcționar public cu statut special, liceenilor li s-a prezentat oferta instituțiilor de învățământ care formează specialiști pentru munca de penitenciare.

Zilele acestea, în cadrul campaniei de recrutare a candidaților desfășurată în liceele tulcene, au fost prezentate materiale video și distribuite pliante care să capteze interesul elevilor pentru a accesa instituțiile de învățământ din oferta educațională a Administrației Naționale a Penitenciarelor pentru admiterea în unitățile de învățământ proprii, dar și partenere.

După primele 3 — 4 zile de campanie de informare în liceele tulcene, interesul s-a dovedit a fi mare prin faptul că la sediul Penitenciarului Tulcea s-au prezentat tineri și tinere în vederea informării pentru întocmirea dosarului de candidat pentru cariera de ofițer sau agent de penitenciare.

Instituții de învățământ universitar

— Academia de Poliție ‘Alexandru Ioan Cuza’ București.

— Academia Națională de Informații ‘Mihai Viteazul’ București.

— Institutul Medico — Militar București.

— Academia Forțelor Terestre ‘Nicolae Bălcescu’ Sibiu.

— Academia Tehnică Militară București.

Instituții de învățământ postliceal

— Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre ‘Basarab I’ Pitești.

— Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna.

Informații privind concursurile de admitere se pot obține la sediul Penitenciarului Tulcea, din strada Babadag Nr. 142, sau la telefon: 0240.531.551 interior 134 — Biroul Resurse Umane și Formare Profesională.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.