Click pentru a te abona

PDL a lansat la Tulcea “Cartea minciunilor USL”. În fața prefecturii s-a scandat “PNL-taxe și impozite”, “Hoții”, “Mincinoșii”.

PDL-Tulcea-02

S-a dat startul campaniei electorale înainte de vreme dacă ne gândim la faptul că toți candidații Parlamentului European sunt în teritoriu și, în spatele unor acțiuni (!) de protest în cazul PDL și PMP, eligibilii încearcă să capteze atenția electoratului.

Sâmbătă, 15 martie, trei dintre europarlamentarii PDL poziționați pe primele locuri pe listă, Theodor Stolojan, Marian- Jean Marinescu și Traian Razvan Ungureanu s-au aflat la Tulcea, unde, împreună cu liderii locali Constantin Hogea, Gudu Vasile, Dan Bălan, însoțiți de primari, consilieri, membri ai organizației județene, au încercat să depună la sediul prefecturii tulcene „Cartea Minciunilor USL- 22 luni de guvernare, 22 luni de jaf, incompetență și imunitate”, un document întocmit de „guvernul alternativă al PDL un document de substanță, tehnic, în care am inventariat toate minciunile promovate de USL” potrivit declarațiilor lui Cătălin Predoiu.

După întâlnirea cu activul de partid democrat-liberalii au pornit într-un marș de protest iar în fața prefecturii au scandat PNL-taxe și impozite, Hoții, Mincinoșii.Documentul urmează a fi depus luni dimineață pentru că sâmbătă nu erau decăt cei care asigură paza instituției.

Democrat liberalii s-au mai întâlnit la Tulcea cu reprezentanți ai mediului de afaceri cu care, timp de peste două ore au dezbătut marile probleme cu care se confruntă întreprizătorii din toate domeniile de activitate.

„Actuala politică a Guvernului a lovit cel mai mult în cei care produc plusvaloare cu toate că promisiunile au fost generoase. Privații sunt cei care trec prin furcile caudine ale acestui an complicat, ei sunt cei care fac eforturi extraordinare, costisitoare ca să poată rezista pe piață așa după cum ne-am obișnuit să spunem. De aceea cred că este de datoria nostră, a europarlamentarilor noștri, să ne aplecăm cu mai multă atențe asupra problemelor tot mai mari cu care se confruntă mediul de afaceri. Numai în felul acesta oamenii vor înțelege că sunt cu adevărat reprezentați la Bruexelles. Cred că a venit timpul ca și mediul de afaceri românesc să simtă că face parte dintr-o elită europeană, cu drepturile și cu obligațiile de rigoare”, a spus Constantin Hogea, președintele organizației județene a PDL Tulcea, primarul municipiului Tulcea, în deschiderea întâlnirii de la Tulcea.

„Discuția cu mediul de afaceri tulcean a fost extrem de interesantă. Am fost în multe alte județe și nu am avut parte de atâtea întrebări pertinente. De atâtea opinii. Aici ne-am dat seama, poate mai mult ca oricând, de coșmarul pe care-l trăiesc acești oameni ca urmare a modului în care se aplică politicile fiscale, politicile în domeniul mediului, al asigurărilor sociale. Este incredibil. Birocrație crasă.Unele probleme, este adevărat că provin din timpul Guvernului Boc, și, desigur, ne asumăm acest lucru, dar altele s-au creat între timp prin această politică a Guvernului Ponta, care, într-un an de creștere economică de3,5% a venit cu o grămadă întreagă de taxe și impozite noi (!)” a concluzionat Theodor Stolojan, fost prim-ministru al României în perioada octombrie 1991 – noiembrie 1992.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.