Click pentru a te abona

Partidul Ecologist Român, Filiala Tulcea și-a prezentat candidatul pentru funcția de primar al Municipiului Tulcea, Simion Dragoș

129 Shares

Partidul Ecologist Român, Filiala Tulcea, şi-a prezentat, sâmbătă 25 iulie 2020, candidatul pentru functia de primar al Municipiului Tulcea, în persoana domnului SIMION DRAGOŞ.

La evenimentul ecologiștilor tulceni au mai participat Daniel Moraru (prim-vicepresedinte PER), Corina Martin (vicepresedinte PER- candidat pentru Primăria Municipiului Constanţa), Ionel STAN (preşedinte PER Tulcea) şi conducători ai organizaţiilor PER din judeţ.

Liderul PER Tulcea, Ionel STAN, a susţinut faptul că, pentru a schimba ceva în judeţul Tulcea, este nevoie  de oameni tineri, bine pregătiţi,  care se implică acum în politică pentru că vremurile pe care le trăim sunt pline de provocări iar liderii partidelor trebuie să fie pregătiți în orice moment să ia hotărâri capitale pentru maibinele comunităților pe care le conduc. Cu profesionalism, viziune și înțelepciune.

Filiala judeţeană şi-a început activitatea de numai două luni, timpul a fost destul de scurt pentru a constitui organizaţii în întreg judeţul dar suntem pregătiți să construim în fiecare zi.

La nivel de judeţ, avem constituite organizaţii în 14 comune, în cele patru oraşe şi în municipiul Tulcea. Avem candidaţi care vor produce surprize majore la alegerile locale.

Din echipă, la Tulcea, fac parte oameni determinaţi, foarte bine pregătiţi, cu proiecte şi viziuni fezabile, care îşi doresc schimbarea. Îi invităm sa se alăture în continuare echipei pe toţi cei care vor schimbarea, în sensul dezvoltării judeţului şi a oraşului Tulcea, grija pentru sănătatea oamenilor și, în egală măsură pentru sănătatea planetei.

Pentru candidatura la functia de preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea, suntem în dialog cu o persoană cu vizibilitate în judeţ şi în ţară, care n-a mai făcut politică şi care s-a alăturat echipei PER. Dacă reuşim să o convingem de importanţa acestei candidaturi, vom anunţa şi candidatul pentru Consiliul Judeţean Tulcea.

Pentru oraşul Tulcea, Partidul Ecologist Român şi-a anunţat susţinerea pentru tânărul SIMION DRAGOŞ, intrat în cursa pentru funcţia de primar al Municipiului TULCEA.

Experienţa sa în domeniul managerial , pregătirea domnului Simion Dragoş, precum şi echipa PER Tulcea, formată din adevăraţi profesionişti, foarte bine pregătiti, sunt esenţiale pentru electoratul tulcean în luarea deciziei alegerii Primarului Municipiului Tulcea şi a Consiliului Local Tulcea.

“Noi nu ne-am propus să ne batem cu cineva anume! Noi vom arăta că se poate şi altfel. Noi vrem să construim! Oamenii s-au săturat de jocuri politice şi de înţelegeri pe sub masă. Trebuie să fim transparenţi, direcţi, să spunem lucrurilor pe nume şi să implicăm cetăţenii în deciziile majore pentru oraşul nostru!

Ideea este că timp de 30 de ani, politica şi administraţia s-a făcut oarecum haotic, fără strategii pe termen lung. Este timpul să schimbăm acest lucru. Este timpul că cetăţeanul să fie pe primul loc pentru că primarul este angajatul cetăţenilor şi trebuie să asculte și să răspundă cu responsabilitate și celor mai mici situații enunțate de către toți cetățenii municipiului Tulcea!” a declarat candidatul pentru funcția de primar al Municipiului Tulcea, Simion Dragoș.

 SIMION DRAGOŞ , are 40 de ani, este absolvent a două facultăţi (Academia de Studii Economice Bucureşti şi Facultatea de Drept  U.E.B.) ,  are o experienţă de peste 15 ani în funcţii de conducere în cadrul unor companii de renume din România, actualmente este antrepenor în domeniul transporturilor. Pentru scurt timp a ocupat funcția de Director de Cancelarie a Prefectului judeţului Tulcea, ocazie cu care a avut posibilitatea de a constata deficienţele şi problemele cu care se confruntă administraţia locală şi judeţeană (conform propriilor declarații).

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com