Click pentru a te abona

Parteneriat pentru restaurarea ecosistemelor acvatice din Delta Dunării

0 Shares

S-a lansat proiectul “Restaurarea ecosistemelor acvatice din zona Șontea-Fortuna-componentă a siturilor Natura 2000 ROSPA0031 și ROSCI0065 din Rezervația Biosferei Delta Dunării (RBDD)”, proiect implementat în perioada 19.05.2015-30.04.2016 , de un parteneriat format din Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Delta Dunării (INCDD) Tulcea, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) Tulcea și Institutul Norvegian pentru Cercetarea Naturii.

Untitled-1

“Delta Dunării constituie una dintre principalele avuții ale județului nostru dar trebuie să ținem cont de faptul că este în egală măsură o oportunitate de dezvoltare care impune respectarea unor condiții stricte de exploatare, datorită cadrului normativ național și internațional.

Consiliul Județean Tulcea este un susținător important al tuturor demersurilor ce au în centru Delta Dunării și biodiversitatea sa. În calitate de beneficiar al mecanismului ITI, am obținut o alocare importantă , de 60 de milioane de Euro în cadrul Axei prioritare 4 a Programului Operaţional  Infrastructura Mare (2014-2020) pentru proiectele prioritare  “Monitorizarea habitatelor din arealul ecosistemului Delta Dunării” și “Menţinerea stării de conservare a habitatelor”.  Datorită acestui sprijin financiar generos, îmi exprim speranța că vom fi invitați la lansarea altor proiecte la fel de valoroase ca cel al cărui start oficial îl dăm astăzi. Vă felicit încă o dată și vă doresc succes !” – a ținut să precizeze ec.  Mihaela Lungu din partea președintelui Horia Teodorescu .

 

 

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com