Click pentru a te abona

Parlamentul României a adoptat o lege specială privind combaterea antisemitismului

105 Shares

Combaterea antisemitismului se numără printre priorităţile de pe agenda Preşedinţiei române a Consiliului UE, a declarat prim-ministrul Viorica Dăncilă, miercuri, la ceremonia oficială dedicată Zilei Internaţionale de Comemorare a Victimelor Holocaustului, organizată de Congresul Evreiesc European, sub patronajul preşedintelui Parlamentului European, Antonio Tajani.

“În perioada martie 2016 – martie 2017, România a exercitat Preşedinţia Alianţei Internaţionale pentru Memoria Holocaustului şi a susţinut adoptarea definiţiei de lucru a antisemitismului. În luna iunie 2018, la doi ani după acest moment, Parlamentul României a adoptat o lege specială privind combaterea antisemitismului, care defineşte antisemitismul şi incriminează distribuirea şi promovarea de materiale cu conţinut antisemit, precum şi promovarea de idei, concepţii sau doctrine antisemite” a subliniat premierul Viorica Dăncilă astăzi la Bruxelles.

Priorităţile României la preşedinţia Consiliului UE sunt organizate pe patru piloni: Europa convergenţei, Europa siguranţei, Europa – actor global şi Europa valorilor commune iar unele dintre obiectivele urmărite în principal pe tot parcursul acestei perioade sunt coeziunea valorilor comune, a valorilor care ne unesc, promovarea combaterii eficiente a rasismului, intoleranţei, xenofobiei, populismului, antisemitismului, descurajării discursului bazat pe ură, a discriminării de orice fel.

Susținem și promovăm combaterea dezinformării online și a știrilor false, inclusiv prin ameliorarea educației în domeniul mass-media și dezvoltarea de mecanisme europene care promovează bunele practici în combaterea dezinformării  în toate acțiunile noastre” a spus deputatul social democrat Mirela Furtună, vicepreședinte al Comisiei pentru politică externă di Parlamentul României, într-o declarație de presă.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com