Click pentru a te abona

Parlament 2020-2024. Parlamentarii tulceni au depus jurământul de credință pentru mandatul obținut în urma procesului de vot din 6 Decembrie

Cele două Camere ale noului Parlament, ales în urma scrutinului din 6 decembrie, s-au întrunit luni, 21 Decembrie 2020, în şedinţe separate de deschidere a legislaturii 2020-2024, la convocarea preşedintelui Klaus Iohannis. Şedinţele au fost prezidate de cel mai în vârstă deputat, respectiv de cel mai în vârstă senator, asistaţi de cei mai tineri patru deputaţi sau senatori, în calitate de secretari.

După ce comisiile de validare au verificat dacă alegerea noilor parlamentari s-a realizat cu respectarea prevederilor legii electorale şi vor întocmi rapoartele de validare, parlamentarii au depus jurământul.

“Jur credință patriei mele, România, Jur să respect Constituția și legile țării, Jur să apăr democrația, Drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor, Suveranitatea, independența, unitatea și integritatea teritorială a României! Jur să-mi îndeplinesc cu onoare și cu fidelitate mandatul încredințat de popor! Așa să-mi ajute Dumnezeu!”

Au rostit cu emoție, într-o atmosferă solemnă deputații tulceni: Mirela Furtună (PSD), George Șișcu (PNL), Michael Gudu (PNL), Valentin Cioromelea (AUR), Eugen Terente (USR PLUS)

“Mi-am început astăzi mandatul de deputat în Parlamentul României, cu jurământul sfânt față de patrie și români. Le mulțumesc încă o data tulcenilor care, prin votul lor, mi-au acordat încredere, mie și echipei de candidați ai PSD. Voi face tot ceea ce depinde de mine pentru a le reprezenta cât mai bine interesele, dorințele. De asemenea, le mulțumesc colegilor mei pentru că mi-au fost alături și au crezut în mine.

În acest moment nu pot să nu-mi îndrept gândurile și către eroii Revoluției din decembrie 1989. Datorită sacrificiului lor trăim astăzi în democrație și avem dreptul de a ne alege reprezentanții. Vom lupta pentru români!”(Deputat PSD Tulcea, Mirela Furtună)

“Am început acest nou mandat cu jurământul și convingerea că Legislativul României are de răspuns unor provocări importante în perioada următoare și în anii ce vin – de la criza pandemică, în plină desfășurare, și până la modernizarea legilor în nenumărate domenii.

Cred că trebuie să facem cu toții eforturi pentru a clădi din nou o relația de încredere: noi, aleșii, prin transparență și comunicare continuă, și alegătorii, reprezentați și de societatea civilă, printr-o informare și o consultare continuă privind procesul legislativ și activitatea aleșilor. Am speranţa că nu va mai dura mult şi vom reveni la viaţa normală la care tânjim cu toţii. “(Deputat PNL Tulcea, George Șișcu)

“Pentru mine este un nou început. Am rostit jurâmântul cu gândul la toți cei care, cu onoare și credință s-au sacrificat în urmă cu exact 31 de ani pentru ca România și Românii să fie niște oameni liberi. Au murit pentru niște idealuri pe care noi avem obligația să le împlinim.

De astăzi îi reprezint pe tulceni în Parlamentul României. Cu mare respect și onoare, cu dorința de a face totul pentru mai binele tulcenilor cărora doresc să le mulțumesc încă o dată pentru înceredere și să le urez Crăciun Fericit, Sărbători cu multă sănătate, speranță și încredere”(Deputat PNL Tulcea, Michael Gudu)

“Am început activitatea de deputat în Parlamentul României cu emoția și solemnitatea depunerii jurământului și cu dorința de a munci în acești 4 ani de mandat pe care mi l-au încredințat tulcenii pentru ca valorile pe care noi le prețuim atât de mult și care stau la baza societății noastre Familia, Națiunea, Credința Creștină și Libertatea să fie tot mai prezențe în conștiința fiecărui român. Am jurat cu mâna pe Biblie și Constituție cu speranța că voi reuși să realizez ceea ce se așteaptă tulcenii de la mine. Am jurat cu gândul la eroii revoluției române, cu profundă recunoștință și respect pentru sacrificiul lor suprem pentru ca noi astăzi să avem posibilitatea să ne luptăm pentru drepturile românilor. Oriunde s-ar afla.

Dumnezeu să-i odihnească pe eroii neamului și să ne ajute pe noi să ne împlinim menirea. Crăciun fericit cu sănătate și speranță!” Senator AUR Tulcea, Valentin Cioromelea)

“Este nevoie de o schimbare radicală a modului în care se guvernează în România. Este nevoie de o nouă revoluție, una pașnică: Revoluția bunei guvernări!”(Deputat PSD Tulcea, Eugen Terente)

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com