Click pentru a te abona

Parfumuri și haine de firmă contrafăcute

0 Shares

Polițștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat două percheziții la punctele de lucru ale unei societăți comerciale din municipiul Tulcea, ocazie cu care au găsit și ridicat în vederea continuării cercetărilor bunuri susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile erau promovate spre comercializare pe internet și sunt reprezentate de 1075 articole de îmbrăcăminte și parfumuri de diferite mărci, în valoare de aproximativ 250.000 lei.

Polițiștii au mai identificat și ridicat o armă neletală, supusă autorizării, 5 butelii cu aer comprimat pentru pistol și o cutie conținând bile metalice, precum și un dispozitiv tip pistol pentru prins etichete și etichete ce poartă însemnele unor mărci înregistrate și protejate în România.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrafacere a unei mărci și punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică cu cea înregistrată, fapte prevăzute de Legea nr. 84 din 1998 privind mărcile și indicațiile geografice, ascunderea bunului și a sursei impozabile, infracțiune prevăzută de Legea 241 din 2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, precum și pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

0 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com