Click pentru a te abona

Parfumuri și haine de firmă contrafăcute

Polițștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat două percheziții la punctele de lucru ale unei societăți comerciale din municipiul Tulcea, ocazie cu care au găsit și ridicat în vederea continuării cercetărilor bunuri susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile erau promovate spre comercializare pe internet și sunt reprezentate de 1075 articole de îmbrăcăminte și parfumuri de diferite mărci, în valoare de aproximativ 250.000 lei.

Polițiștii au mai identificat și ridicat o armă neletală, supusă autorizării, 5 butelii cu aer comprimat pentru pistol și o cutie conținând bile metalice, precum și un dispozitiv tip pistol pentru prins etichete și etichete ce poartă însemnele unor mărci înregistrate și protejate în România.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrafacere a unei mărci și punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică cu cea înregistrată, fapte prevăzute de Legea nr. 84 din 1998 privind mărcile și indicațiile geografice, ascunderea bunului și a sursei impozabile, infracțiune prevăzută de Legea 241 din 2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, precum și pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.