Click pentru a te abona

Organizația PNL Nufăru a trecut la PRO România Tulcea! „Vrem să schimbăm ceva și aici, se poate”.

1K Shares

Douăzeci de membri ai Partidului Național Liberal Nufăru și-au schimbat partidul: au demisionat din PNL și au venit, în frunte cu președintele organizației, Daniel Dobre, cu proiecte și mari speranțe în partidul lui Victor Ponta, PRO România! „Avem încredere în PRO România, avem încredere în Victor Ponta pentru că este un om al viitorului care a demonstrat că se poate, care te ascultă și te consideră un partener. Avem încredere în PRO România Tulcea care crește frumos și sigur și suntem hotărâți să construim o filială puternică împreună” spune  Daniel Dobre.

“Au venit și mi-au spus că vor să pună umărul pentru a schimba ceva în viitorul politicii românești și le mulțumesc pentru încredere. Domnul Daniel Dobre, președintele organizației PNL Nufăru, consilier local, m-a asigurat că toți ceilalți colegi care au hotărât să renunțe la PNL, unii dintre ei și la funcțiile de consilieri, fac acest lucru pentru că nu se mai regăsesc în PNL-ul anului 2019, sunt dezamăgiți și cred că forța unui partid constă în unitate și respect reciproc. Au venit cu gânduri mari, sunt puși pe treabă iar noi, familia PRO România Tulcea, i-am primit cu brațele deschise” ne-a declarat Ștefana Zibileanu, coordonatorul PRO România Tulcea.

„La trei luni de la înființare avem peste 200 de membri care sunt activi în viața organizației și cca 1000 de simpatizanți declarați. Eu cred că suntem foarte bine și mă bucur de faptul că la sediul nostru de pe strada Babadag lumina rămâne aprinsă până târziu în noapte pentru că oamenii care vin în număr tot mai mare chiar au ceva de spus. Au idei, au opinii și vor să se implice în politică pentru că doar așa pot hotărî pentru ei, pentru copiii lor, pentru viitorul tuturor celor care contează în viața lor. Și viitorul sună bine, să știți (!)” ne-a asigurat Ștefana Zibileanu care ne-a vorbit despre faptul că va merge la București cu foarte multe propuneri concrete pentru departamentele PRO România.

„Marea majoritate a oamenilor care au venit la PRO România Tulcea sunt tineri și lucrează în mediul privat, mulți nu au mai făcut politică,  unii sunt dezamăgiți de partidul în care au activat după cum ați văzut că spun colegii de la Nufăru, dar toți sunt animați de dorința sinceră de a se implica efectiv în acest nou proiect politic în care oamenii se pot exprima liber iar ideile lor fac agenda de lucru în fiecare zi. Pentru că proiectele noastre se adresează tuturor celor care cred cu adevărat în dezvoltare socială și economică stabilă și predictibilă. Pro România Tulcea vă așteaptă: să schimbăm România (!)” ne-a mai spus Ștefana Zibileanu zâmbind prietenos.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com