Click pentru a te abona

Ordonanța de Urgență de rectificare a bugetului intră în dezbaterea Parlamentului. OUG este construită pe baza cifrelor care rezultă din economia reală, a analizelor și studiilor de impact.

89 Shares

Guvernul a evaluat foarte bine resursele efective de care dispunem și orice cheltuială suplimentară introdusă în buget se va întoarce împotriva tuturor românilor.

Parlamentarii trebuie să dea dovadă de responsabilitate și să susțină rectificarea bugetară așa cum a fost adoptată de Executiv. Guvernul PNL a făcut eforturi foarte mari pentru a regăsi resurse să creștem punctul de pensie, să majorăm alocațiile, să susținem autoritățile locale în eforturile pe care le fac pentru a putea face față cheltuielilor în timp de pandemie.

Guvernul PNL a alocat resurse financiare pentru susținerea angajaților în cadrul măsurilor active și pentru susținerea companiilor.

Ordonanța de rectificare bugetară este baza solidă pentru reluarea procesului de creștere economică și pentru revenirea rapidă a economiei românești. O economie sănătoasă și în creștere ne va permite ulterior să facem noi creșteri de venituri pentru cetățeni.

Dacă PSD insistă să modifice proiectul de rectificare bugetară introducând majorarea pensiilor cu 40% se va face responsabil pentru eventualele retrogradări ale agențiilor de rating.

Retrogradarea României va însemna că ne vom împrumuta mai scump. Ar însemna dificultăți economice pentru firme și companii, ar însemna reticență a investitorilor față de România, iar în final ar putea însemna chiar pierderi de locuri de muncă. Cui folosește acest lucru? În nici un caz românilor! PSD trebuie să înceteze cu această politică absolut iresponsabilă și mincinoasă.

Momentul în care legea majorării pensiilor a fost votată de Parlament nu mai are corespondent în realitatea actuală. Astăzi nu doar România, ci întreaga Europa, întreaga lume chiar se află într-o criză economică provocată de pandemie. Trebuie să regândim cheltuielile, trebuie să fim precauți în privința bugetului.

Gudu Vasile Deputat PNL Tulcea

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com