Click pentru a trimite e-mail

Ora de Sibiu: “Ne-ați făcut de râs, domnule Johannis!”

0 Shares

“Ați fost 14 ani primarul Sibiului, și în numai nouă luni ne-ați făcut de râs! V-ați luat zile libere, de parcă pentru asta ați vrut să ajungeți președinte; ați fost plecat din țară și noi am aflat de la jurnaliști străini; n-ați convins că sunteți pregătit să faceți ce ați promis, atunci când spuneați apăsat că veți fi președintele românilor. Măcar să fi recunoscut, public – în direct, nu virtual! – din ce motive, și tot era mai bine decât nespusul lucrurilor, pe care poporul trebuie să le știe din partea președintelui lor, pe nume… Dle Johannis, iată de ce consider că ne-ați făcut de râs, pe noi, sibienii! V-ați gândit vreodată că sibienii, care v-au ales primarul lor, de patru ori, sunt cartea d-voastră de vizită cea mai convingătoare, ca președinte al României?

ki

Au trecut nouă luni, în care n-ați făcut nici un pas spre o nouă politică. Nu pentru că n-ați avea potențial de conducător, ci pentru că păreți ținut pe loc de trăsăturile bogatului evanghelic, aroganța seniorială și arivismul narcisiac. Vor spune adversarii d-voastră (chiar intelectuali sași sibieni respectabili!), unii poate cu siguranța bucuriei inconștiente, că ei știau, de la început, că așa va fi, că nu veți putea fi altul decât ați a fost ca primar. Lor le-aș reaminti că nimeni nu e perfect, iar plusurile realizărilor de la Sibiu puteau fi – la momentul 16 noiembrie 2014 – cel puțin motive de speranțe că veți realiza saltul de la Sibiu, la București, nu doar geografic. Ci, evident, cu concursul conștientizării punctelor slabe pe care destui vi le-au punctat public, între 2000-2014.

În încheiere, vă mai spun doar că, în noiembrie 2014, v-am votat, personal, cu speranța că veți iniția măcar ridicarea nivelului de pretenții din interiorul clasei politice românești. V-am votat și pentru că aveam semnale că erați pe valul preferințelor tinerilor alegători, din țară și din străinătate. Alegându-vă, m-am simțit solidar… ca un fel de garanție, fie și necerută de ei, din partea generației părinților lor. Și încă ceva: mai sper că, la toamnă, vom începe să numărăm și plusurile care au făcut posibilă „minunea” răsturnării rezultatului așteptat de adversarii d-voastră, la 16 noiembrie 2014.” (editorial scris de jurnalistul sibian Dorin Teodorescu, publicat în oradesibiu.ro)

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Un Raspuns la Ora de Sibiu: “Ne-ați făcut de râs, domnule Johannis!”

 1. Ana-Livia Roman 24 august 2015 at 15:24

  Stimate domnule, Dorin Teodorescu,
  Fara sa vreau sau sa caut , in mod expres, am gasit pe net articolul dvs. de mai sus.
  Legat de deceptia/dezamagirea privitoare la “prestatia” presedintelui vostru, nu va inteleg mirarea deoarece, candidatul preferat a intrat in campania prezidentiala cu un dosar penal in spate! Deci, ati ales un presedine te penal !
  Asa dupa cum, din toate informatiile vehiculate in mass-media, dar si din altele transmise de persoane din Sibiu, care cunosteau parcursul profesorului-primar si al ilegalitatilor comise de-a lungul timpului, nu pot sa cred ca, voi, concetatenii lui, nu erati la curent !
  Faptul ca, acum va lamentati de non-prestatia lui, nu va face mai putin vinovati de greseala de a va fi inselat in privinta trasaturilor morale si a calitatilor indoielnice ale alesului vostru ! Se vede treba ca, in acea ocazie, flerul si simtul psihologic ( daca le-ati avut vreodata !) v-au jucat feste, n-ati putut vedea dincolo de perdeaua/masca sub care si-a ascuns, permanent, adevarata identitate : antinational, antiuman, incompetent, profitor, lacom, sfidator etc.
  Pe diaspora mai ca as intelege-o, ca afost manipulata cu sloganul, desuet de aum , ” jos comunismul”( care ?!) si ca, se afla departe, pe alte meleaguri, fapt pentru care, in totala necunostinta de cauza si , intr-o mare masura , cu rea-credinta, a pus “botul” la ce i s-a bagat sub nas ! Dar voi, concetateni sibieni, nu aveti nici o scuza! Si, ceea ce este cel mai rau, este ca ni l-ati pus si noua, celorlalti, in ” carca ” sa-i suportam incompetenta, sfidarea si, mai ales , toate pretentiile pentru lux si opulenta ale lui si consoartei !
  Ca sa nu mai zic si ca, vaicarelile voastre nu vor avea nici un efect asupra “subiectului” !
  Conform preverbului : ” cainii latra, ursul merge “! sau : ” tiganul, cand a ajuns imparat, primul pe ta-su l-a spanzurat ” !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com