Click pentru a te abona

Opt persoane rănite, dintre care patru în stare gravă într-un accident rutier pe DN22-E87(Garvan-Jijila)

82 Shares

În dimineata zilei de 25 august a.c., polițiștii tulceni au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier.

Din primele verificări a rezultat faptul ca un bărbat de 76 de ani, din Isaccea, în timp ce conducea un auto pe DN22-E87 ( Garvan-Jijila) ar fi pierdut controlul asupra direcției si a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un auto condus de o femeie de 38 de ani, din Jijila.

Conducatorul auto ( bărbatul de 76 ani) a fost descarcerat și preluat de un echipaj SAJ, care l-a transportat la spital. Celelalte 3 victime ( două de sex feminin 71 ani și 48 ani şi o victimă de sex masculin 49 de ani ) au primit îngrijiri medicale la fața locului și au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare.

Toate cele patru persoane aflate în celălalt autoturism,deși le-au fost prezentate consecințele, au refuzat transportul la spital.

Cercetarile continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com