Click pentru a te abona

O fetiță de 6 ani și-a donat codița blondă pentru o perucă de care are nevoie o fetiță bolnavă de cancer, internată la Fundeni

787 Shares

Luna Roz- Luna mondială de luptă pentru combaterea cancerului la sân la Tulcea: mamografie gratuită, donații pentru pacientele de la Fundeni

A început la Tulcea campania de conștientizare și prevenție a cancerului la sân, o acțiune amplă, prin care se marchează Luna Roz- Luna mondială de luptă pentru combaterea cancerului la sân, care este însă și luna în care orice femeie trebuie să își reamintească mai mult decât orice importanța sănătății ei ca mamă, soție, fiică, nepoată, soră, colegă, prietenă.

„La Hotel Insula, unde am avut o gazdă desăvârșită în doamna Argentina Stamm, s-a derulat întâlnirea de start a programului FEM (Fă ecografia mamară!), pentru femeile în dificultate materială sau diagnosticate cu cancer sau cu risc potențial. În baza programului se va beneficia de un voucher, prin care se va realiza consult de specialitate.

F.E.M a fost posibil datorită implicării marii comunități MMTCG (mulțumiri doamnei Bianca Potyesz) din Timișoara, la apelul lansat de Asociația Totul este Posibil, prin vicepreședinta Eliza Nițescu. În fapt, Mămicile din Vest s-au mobilizat pentru susținerea sănătății Mămicilor din Est, iar suportul oferit de doamna Eliza Nițescu de la Totul este Posibil a făcut ca programul să devină unul de amploare” a declarat Laura Ghioc, coordonatorul de program.

In cadrul primei intâlniri F.E.M., moderată de Laura Ghioc, s-a încurajat și formarea unei mici comunități de Brave Girls, care să se alăture inițiativei naționale Brave Cut- donarea de păr, pentru pacientele internate la IOB Fundeni. Cea mai tânără donatoare, dintre primele 5 Brave Girls, este micuța Sofia, care la 6 anișori a ținut să își doneze codița blondă, pentru realizarea unei peruci pentru o copilă de la IOB.

Micuța Sofia este din Nalbant și până la Tulcea era necesar un transport. Surprizele Roz au continuat, pentru că la apelul de transport taxi As, domnul Matei a ales să le aducă gratuit la Tulcea pe Sofia și pe mama ei, pentru ca ieri fiind ziua domnului Matei a spus că e un cadou de suflet din partea lui pentru curajoasa Sofia! Întâlnirea a fost decorată cu mult roz- baloane roz, flori roz, ciocolată roz în premieră, dăruite de Kaufland Tulcea, care s-a alăturat cu entuziasm acestui program de mare importanță pentru sănătate, prin produsele oferite.

F.E.M se va efectua în fiecare joi, în baza programărilor, la clinica parteneră Routine Med, care a răspuns prompt propunerii de derulare a proiectului pentru sănătatea multor femei tulcene. Mulțumiri doamnei Liliana Mocanu și domnului Mihai Pavel, pentru excelenta colaborare.

În momentul de față sunt înscrise în F.E.M 30 de doamne, de toate vârstele, care vor beneficia de gratuitate în investigații, dar și de atuul considerabil al unei programări rapide, aspect dificil de realizat în context pandemic.

787 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com