Click pentru a te abona

O tulceancă de 37 de ani a fost ucisă cu bestialitate într-un apartament situat într-un bloc din Borgholzhausen, districtul Gütersloh din Germania.

221 Shares

*Conform bild.de Flory P. din Borgholzhausen este a patra femeie care a fost victimă a violenței în Westfalia de la Crăciun și până acum.

*Poliția din Bielefeld, Borgholzhausen, districtul Gütersloh a fost alertată de partenerul tulcencei de 37 de ani, îngrijorat că tânăra nu-i deschide ușa locuinței situate la mansarda unui bloc de pe strada Am Uphof  după ce s-ar fi certat și el ar fi plecat de acasă.

Radioguetersloh.de  scrie pe site-ul său că polițiștii au găsit trupul neînsuflețit al tinerei cu multiple lovituri și alte semne de violență extremă. Se pare că tânăra a fost lăsată să zacă  într-o baltă de sânge timp de mai multe ore. Tânăra ar fi fost identificată ca fiind Flori P. de origine română (din Tulcea).

Potrivit unui comunicat de presă comun al parchetului și Poliției din Bielefeld, doi bărbați, dar și o femeie, au fost reținuți de polițiștii germani, ca fiind suspecți în legătură cu această crimă, însă nu au recunoscut nimic, spun surse din anchetă, citate de Bild. Flori P. locuia de mai mulți ani în Borgholzhausen, iar vecinii spun că eo vedeau frecvent însoțită de un bărbat. Potrivit profilului ei de Facebook, este căsătorită. Poliția nu a vrut să spună dacă soțul ei se număra printre bărbații arestați.

Conform bild.de Flory P. din Borgholzhausen este a patra femeie care a fost victimă a violenței în Westfalia de la Crăciun și până acum.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com