Click pentru a te abona

O tânără din Sulina, gravidă-n luna a șaptea, a murit în șalupa care-o transporta spre Spitalul Tulcea intubată.

437 Shares

În dimineața zilei de miercuri, 10.06. 2020, o tânără gravidă de 32 de ani s-a prezentat în stare gravă la Centrul de Primiri Urgențe Sulina. Era la prima sarcină și era foarte speriată.  Sarcina era în luna a șaptea iar tânăra acuza o stare de rău, lipsă de aer (simțea că se sufocă), de leșin. După consult, medicul de la Sulina a constat că are febră 39,2 și a suspicionat o infectare pulmonară drept pentru care a și efectuat testarea pentru Covid19. După care au solicitat ajutorul nostru.

“Am înțeles că totul s-a petrecut foarte rapid, starea ei de sănătate s-a deteriorat în scurt timp de la sosirea ei la CPU Sulina și a intrat în comă astfel încât a fost chemat un medic urgentist și a fost intubată. Tânăra a fost preluată de o şalupă medicalizată, dotată cu un ventilator mecanic dar, în drum spre Tulcea, la cca 20 de minute după ce a plecat de la Sulina, tânăra a intrat în stop respirator.

A fost resuscitată minute în șir, a fost aplicat protocolul de resuscitare dar femeia nu și-a mai revenit și s-a constat decesul. Din dialogul pe care l-am purtat cu colegii de la Sulina, tânăra prezenta o stare de rău cu febră de aproape o săptămâna.

Ea le-ar fi spus celor de la Sulina că a fost la un cabinet medical privat din Constanța în acest week-end și că acolo i-ar fi recomandat medicul care a consultat-o paracetamol și odihnă. Rezultatul testului este negativ, vom vedea după necropsie care este cauza care a provocat decesul acestei tinere” ne-a declarat dr. Dumitru Vâlcu, directoul Serviciului de Ambulanță Tulcea

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com