Click pentru a trimite e-mail

O jumătate de tonă de peşte și plase monofilament, confiscate de poliţiştii de frontieră tulceni

0 Shares

Poliţiştii de frontieră tulceni au depistat în zona de competență un cetăţean român care transporta, cu un atelaj hipo, 482 kg peşte şi 9 plase de pescuit monofilament, interzise la deținere.

Untitled-11

În data de 09.03.2017, în jurul orei 16.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea, acţionând în baza unei informaţii, au oprit pe raza localităţii de frontieră Sălcioara, un atelaj hipo condus de cetăţeanul român M.C., în vârstă de 26 ani, cu care transporta nouă unelte de plasă de tip monofilament în care se afla o cantitate însemnată de peşte.

În urma cântăririi au rezultat 482 kg peşte din speciile caras, şalău, biban, babuşcă şi ştiucă, în stare proaspătă, pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente de provenienţă şi transport.

Peştele a fost ridicat și predat unei societăți comerciale de profil, iar plasele monofilament, în lungime totală de 585m au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 64, lit. k din O.U.G. 23/2008.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com