Click pentru a te abona

O femeie și un copil au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un copac pe drumul Constanța- Tulcea

151 Shares

Vineri, 23 Aprilie, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident pe DN22 E87. Din primele verificări a reieșit că, o femeie de 48 de ani din Tulcea, în timp ce conducea un auto din direcția Constanța către Tulcea, la km.202+200 metri, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

„În jurul orei 16:10, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de un accident rutier produs pe DN 22 ( E 87) între localitățile Mihail Kogălniceanu și Babadag, în care a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă.

La fața locului s-au deplasat salvatorii Stației de Pompieri Babadag, cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea”(ISU Tulcea).

În urma evenimentului, au rezultat două victime conștiente și cooperante, care au rămas blocate în autoturism. Pompierii, cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, i-au extras pe cei doi ( o femeie în vârstă de 48 ani și un minor de 11ani). Aceștia au fost preluați de către echipajele SAJ și transportați la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor și cauzelor producerii accidentului.

151 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com