Click pentru a te abona

O femeie din Niculițel ajunsă în stare gravă la Urgența Spitalului Tulcea, “certată” că este polialergică: „Oricum nu avem ce să vă facem…”

3K Shares

O tulceancă, C.Mariana, ne semnalează o altă situație încredibilă prin care a trecut împreună cu mama sa, o femeie polialergică ce avea nevoie urgentă de ajutor medical pentru că prezenta amețeală, dureri de cap după episoade de vomă și tuse iritativă îngrijorătoare și o stare generală proastă. Femeia adusă de la Niculițel a ajuns la UPU – Spitalul Județean de Urgențe Tulcea și a fost certată de medicul de gardă care i-a spus că dacă se știa alergică pentru ce a mai chemat ambulanța (?!)„Oricum nu avem ce să vă facem…”

Am plecat din spital fără nicio vorbă, am luat taxiul si.. Hai, acasa! Toată noaptea și acum aștept să vină Sf. DUH, să o ajute… Fie se vindecă… Sau, ce mai contează un om în minus pe acesta planetă, mai ales dacă nu mai exista speranță …Sunt supărată și dezamăgită de această situație, și da : E MAMA! și asta spune multe. Toți avem o MAMĂ!” a răbufnit fiica femeii într-un mesaj virtual disperat.

Iată strigătul disperat pentru ajutor al femeii care nu știe cum să-și salveze mama:

“UPU TULCEA 31.01.2020, ora 22…
Mama, adusă de la Niculițel cu salvarea la UPU. Preluată de asistenta din spaţiul de triaj pentru evaluare și examinare de un medic… Nimic neobișnuit până acum la UPU. PROCEDURA ACCEPTATA, DAAR… MEDICUL de gardă, dna Doctor Daniela Stoianovschi, medic UPU Tulcea, cand a auzit că PACIENTA este POLIALERGICă s-a adresat astfel: dacă vă știți alergică, ce căutați aici? Oricum nu avem ce să vă facem… Ați chemat și salvarea degeaba… Mai bine stăteați acasă și vă făceați un ceai…, în condițiile în care mama avea amețeli și durere de cap dupa o vomă puternică însoțită de o tuse iritativă. Eu aşteptam dincolo de pereții unde mama, un pacient mai” special ” era umilită de cea care ar trebui să salveze omul, nu să-i sugereze la finalul examinării, să rămână pe un pat de spital să doarmă,… măcar cu supraveghere.
Am plecat din spital fără nicio vorbă, am luat taxiul si.. Hai, acasa! Toată noaptea și acum aștept să vină Sf. DUH, să o ajute… Fie se vindecă… Sau, ce mai contează un om în minus pe această planetă, mai ales dacă nu mai exista speranță …
Sunt supărată și dezamăgita de această situație, și da : E MAMA! și asta spune multe. Toți avem o MAMĂ!”

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Un Raspuns la O femeie din Niculițel ajunsă în stare gravă la Urgența Spitalului Tulcea, “certată” că este polialergică: „Oricum nu avem ce să vă facem…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com