Click pentru a te abona

O femeie din Murighiol a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului

La data de 16 ianuarie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ222 C.

Din primele verificări a rezultat că o femeie de 28 de ani, din Murighiol, în timp ce conducea un auto pe DJ222 C ( în apropierea localității Murighiol) a părăsit partea carosabila, intrând in coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto care poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Cercetarile continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com