Click pentru a te abona

O delegație a Primăriei Izmail din Ucraina a participat la manifestările dedicate Zilei Marinei, la Tulcea

170 Shares

La manifestările de la Tulcea dedicate Zilei Marinei Române au participat alături de un mare număr de tulceni președintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu, prefectul Lucian Furdui, primarul municipiului, Constantin Hogea și viceprimarul municipiului, Andaluzia Luca, Ivan Patzaichin, deputații Anișoara Radu, Mirela Furtună și Lucian Simion, guvernatorul ARBDD, Cătălin Țibuleac, dar și o delegație a Primăriei Izmail din Ucraina, condusă de viceprimarul Serghei Batkilin.

„Îmi face o deosebită plăcere să fiu alături de dumneavoastră în această zi plină de încărcătură emoțională și spirituală pentru români, în general, și pentru tulceni, în special, zi în care sărbătorim Zilele Municipiului Tulcea, Ziua Marinei Române, Ziua Navalistului precum și Marea Sărbătoare Creștină a Adormirii Maicii Domnului.

Bucuria acestei zile de sărbătoare este deplină pentru că suntem alături de marinarii tulceni care, prin faptele lor, vorbesc despre onoare și profesionalism.

În cei aproape 160 de ani de la înființarea Forțelor Navale Române, marinarii militari au dat dovadă de dăruire și sacrificiu în toate misiunile și activitățile desfășurate zi de zi. Azi, mai mult ca oricând, noi, reprezentanţii administraţiei publice din judeţul Tulcea, vrem să ne exprimăm deplinul respect pentru activitatea pe care o desfăşoară marinarii tulceni, dar şi cei care activează în domeniile conexe şi care sunt acum la ceas de sărbătoare.

Vreau sa vă mulţumesc, dragi marinari, pentru tot ceea ce faceţi şi să vă asigur că întreaga societate apreciază la justa valoare eforturile pe care le depuneți zi de zi pentru bunul mers al lucrurilor în societatea românească.

Trecând la însemnătatea spirituală a acestei deosebit de importante zile, permiteți-mi să urez „La mulți ani!” cu sănătate și împliniri celor care poartă  numele Sfintei Fecioare Maria.

De asemenea, doresc să adresez un călduros “La mulți ani” tuturor locuitorilor municipiului Tulcea și să le urez petrecere frumoasă astăzi și în zilele următoare, având în vedere evenimentele organizate cu acest prilej“, a declarat președintele Horia Teodorescu.

În paralel cu manifestările organizate pe faleza municipiului, în zona lacului Ciuperca, a avut loc o acțiune organizată de Asociația Ivan Patzaichin -Mila 23 și Descoperă Rowmania, în cautare de campioni la vâslit, pentru prima dată de Zilele Municipiului Tulcea. Programul manifestării a cuprins o competiție de vâslit în canotci de 10+1, precum și un atelier mobil pentru copii – cum se construiește o canotcă.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com