Click pentru a te abona

O butelie a explodat și un tânăr se află între viață și moarte

0 Shares

Un adolescent în vârstă de 20 de ani a fost ars în urma incendiului

Luni, 7 septembrie,  la ora 14.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Delta’ al județului Tulcea a fost anunțat, prin numărul unic de apel 112,  de producerea unui incendiu izbucnit în urma unei explozii, care se manifesta la o garsonieră de pe strada Alunișului din municipiul Tulcea.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului, s-au deplasat două autospeciale de intervenție cu apă și spumă, un echipaj al descarcerării și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea.

Ajunși la fața locului, pompierii tulceni au evacuat 20 de locatari din blocul în care s-a produs evenimentul, dintre care 5 erau copii, iar echipajul SMURD a preluat un tânăr în vârstă de 20 de ani, care prezenta arsuri la nivelul feței și a membrelor inferioare și superioare, pe care l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Tulcea.

În urma intervenției, echipajele ISU Tulcea au stins incendiul care se manifesta  în interiorul locuinței, iar în urma acestuia garsoniera a fost afectata.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este în curs de cercetare.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com